LEAP WOMEN

Došlo je vrijeme za 3. izdanje LEAP Women Summita koje će se održati 22. listopada s početkom u 13 sati u Kaptol Boutique Cinema (Nova Ves 17)!

 

LEAP Women Summit je jednodnevna konferencija posvećena osnaživanju žena u poduzetništvu, tehnologiji, ali i društvu općenito.

 

Ovogodišnje će izdanje pratiti teme poput prisutnosti žena u gaming industriji, mogućnostima razvoja karijere u globalnom okruženju, važnosti mentoriranja i dijeljenja znanja kao i usklađivanje osobne i organizacijske svrhe za poslodavce te kako neuspjeh pretvoriti u uspjeh.

Cilj konferencije je ukazati na žene kao liderice i uzore u različitim industrijama u kojima se dugi period smatralo da za njih nema mjesta, odnosno gdje im se uskraćivao potencijal zbog različitih predrasuda, a danas bilježe uspjehe i nezamislive proboje bez obzira na izazove modernog doba i poslovanja.

 

Prvi dio konferencije rezerviran je za govore čak 9 govornica, a onda slijedi networking koji za cilj ima pružiti sudionicama priliku da se povežu s inspirativnim i usmjerenim ženama.

 

Pridružite nam se u Kaptol Boutique Cinema na jedinstvenom događaju koji gradi zajednicu motiviranih i neustrašivih žena koje se međusobno povezuju i daju podršku!