LEAP WOMEN

Jedinstveni događaj koji gradi zajednicu motiviranih i neustrašivih žena u poslovnom svijetu koje se međusobno inspiriraju i podržavaju! 

 

LEAP Women multidisciplinarna je konferencija posvećena osnaživanju žena u STEM-u i poduzetništvu, ali i društvu općenito. Nudi priliku za povezivanje sa ženama koje dijele istu strast i viziju prema poslovnom uspjehu. Ovo je mjesto na kojem možete pronaći podršku, inspiraciju i nove poslovne prilike. 

 

Ovogodišnje izdanje konferencije donosi tri ekskluzivna Masterclass programa iz područja FinTecha, MarTecha i ESG-a. Pod vodstvom vrhunskih stručnjakinja moći ćete čuti uspješne studije slučaja iz pojedinih industrija i kroz praktično učenje steći ključne vještine potrebne za praćenje najnovijih tehnoloških trendova.

Osim toga očekuje vas inspirativni panel na temu “Tehnološki Tsunami: Transformacija industrija kroz digitalizaciju”. Ovaj panel kroz povezivanje sva tri tematska područja prikazat će digitalne transformacije različitih industrija i uspješne primjere implementacije visoke tehnologije u poslovanje.  Upoznat će vas s budućim smjerovima razvoja i primjene tehnologije te kako prevladati izazove ubrzanih tehnoloških promjena. 

 

Ne propustite priliku biti dijelom ovog jedinstvenog iskustva umrežavanja sa inspirativnim ženama. Pridružite nam se 26. listopada i napravite LEAP prema svom poslovnom uspjehu!