LEAP WOMEN

Jedinstveni događaj koji gradi zajednicu motiviranih i neustrašivih žena u poslovnom svijetu koje se međusobno inspiriraju i podržavaju!

 

LEAP Women je multidisciplinarna konferencija posvećena osnaživanju žena u STEM-u i poduzetništvu, ali i društvu općenito. Nudi priliku za povezivanje sa ženama koje dijele istu strast i viziju prema poslovnom uspjehu. Ovo je mjesto na kojem možete pronaći podršku, inspiraciju i nove poslovne prilike.

Ovogodišnje izdanje donosi nam temu “Wheel of Change”. Razgovarat ćemo o digitalnim promjenama koje su transformirale načine rada različitih industrija.

 

– Koje su sve digitalne promjene utjecale na industrije posljednjih godina?


– Kako se na njih prilagođavaju zaposlenici?


– Koje su nove potrebe kupaca/klijenata u digitalnom svijetu?

Vodeće stručnjakinje iz područja FinTech, MarTech i ESG upoznat će vas s uspješnim primjerima implementacije digitalnih alata i potrebnih vještina u pojedinim dijelovima poslovanja te savjetovati kako bez straha prihvatiti aktualne promjene i one koje će se tek pojaviti.

 

Osim toga očekuje vas inspirativni panel na temu “Tehnološki Tsunami: Transformacija industrija kroz digitalizaciju”. Ova panel diskusija prikazat će digitalne transformacije različitih industrija i uspješne primjere implementacije visoke tehnologije u poslovanje. Upoznat će vas s budućim smjerovima razvoja i primjene tehnologije te kako prevladati izazove ubrzanih tehnoloških promjena.

 

Ne propustite priliku biti dijelom ovog jedinstvenog iskustva umrežavanja sa inspirativnim ženama.