LEAP WOMEN

Bliži nam se vrijeme četvrtog izdanja LEAP Women Summita koja se održava 24. studenog s početkom u 13 sati na Visokom učilištu Algebra (Gradišćanska ulica 24)!

 

LEAP Women  multidisciplinarna je konferencija posvećena osnaživanju žena u STEM-u i poduzetništvu, ali i društvu općenito.

 

Ovogodišnje će izdanje okupiti više od 12 stručnjakinja različitih područja koje će kroz predavanja i panel rasprave prisutnima približiti teme iz područja STEM-a i poduzetništva, upoznati ih sa trendovima pojedinih industrija, ispričati praktične primjere integracije i upotrebe visoke tehnologije u poslovanju kao i primjenu umjetne inteligencije u poslovnim procesima. 

Osim klasičnih predavanja možete čuti i panel rasprave vezane uz teme Fintecha i Blockchaina te se upoznati s prednostima i važnostima izgradnje osobnog brenda kroz digitalne kanale.

 

Uz šest predavanja i dvije panel rasprave renominiranih govornica iz vodećih hrvatskih poduzeća, vrijeme pauza rezervirano je za networking sa sudionicama i govornicama koji za cilj ima pružiti sudionicama priliku da se povežu i razmjene dosadašnja znanja i iskustva.

 

Pridružite nam se na Visokom Učilištu Algebra na jedinstvenom događaju koji gradi zajednicu motiviranih i neustrašivih žena koje se međusobno povezuju i pružaju međusobnu podršku!