Anica Pintur

Senior Social Media Manager, 404 Agency
Anica Pintur ima više od pet godina iskustva u području marketinga na društvenim mrežama. Trenutno radi na poziciji Senior Social Media Managera u komunikacijskoj agenciji 404 koja je dio MYTY grupe i radi na razvoju sadržaja za društvene mreže za ključne klijente iz različitih sfera djelovanja.

Jelena Kolega

Product Management Consultant/Owner - Transendpro
Voli reći da je, iako je tijekom svoje karijere bila na različitim radnim mjestima i ulogama, u srcu bila i ostala product manager čija je strast izgradnja proizvoda, posebice u područjima rizika i digitalnog plaćanja. Nakon 15 godina stjecanja iskustva u različitim tvrtkama za plaćanje, od Srednje i Istočne Europe, DACH do Nordic, odlučila je započeti vlastito putovanje i sada radi kao neovisna konzultantica za upravljanje proizvodima. Taj joj je potez omogućio i donio uloge voditeljice proizvoda za različite fintech tvrtke u Latinskoj Americi, što je potom, osim širenja geografskih granica, proširilo njezino razumijevanje i percepciju plaćanja.

Leila Luttenberger Marić

Ph.D., Head of R&D at KONČAR – Digital Ltd.
Leila Luttenberger Marić rođena je u Rijeci, gdje je završila osnovnu školu i gimnaziju na talijanskom jeziku. Nakon završetka studija na Tehničkom fakultetu Sveučilišta u Rijeci, 2014. godine stječe titulu magistre inženjerke elektrotehnike. Radno iskustvo započinje u Gradu Rijeci, a od 2016. do 2019. godine radi kao istraživač na Energetskom institutu Hrvoje Požar gdje sudjeluje u provedbi mnogobrojnih međunarodnih projekata koji se bave energetskom učinkovitošću, ublažavanjem i adaptacijom na klimatske promjene te održivim regionalnim planiranjem. Od 2019. radi u KONČARU na međunarodnim projektima istraživanja i razvoja u područjima digitalizacije u energetskom sektoru, a od 2023. godine vodi odjel istraživanja i razvoja u KONČAR – Digitalu. Godine 2022. stekla je titulu doktorice znanosti iz polja elektrotehnike na Sveučilištu u Zagrebu na Fakultetu elektrotehnike i računarstva. Rezultati njenog istraživanja temelje se na iskustvu koje je dobiveno uspješnom provedbom projekata iz elitnih međunarodnih programa, poput Obzora. Također, autorica je znanstvenih i stručnih radova iz područja digitalizacije u elektroenergetici.

Ivana Rendulić Jelušić

Ph.D, Smart agriculture specialist and consultant, CEO Alti Agro
Ivana je diplomirala na Agronomskom fakultetu u Zagrebu 2005. godine na kojem je i doktorirala 2022. godine, s temom istraživanja i doktorskog rada koja je bila vezana uz pametnu poljoprivredu i nove tehnologije – „Primjena vegetacijskih indeksa u kvalitativnom zoniranju vinograda i povećanju ekonomičnosti vinogradarske proizvodnje“. Uz to, autorica je nekoliko međunarodno značajnih znanstvenih radova iz sektora pametne poljoprivrede.
Jedna je od prvih stručnjaka agronomske struke u Republici Hrvatskoj koji se bave pametnom poljoprivredom, a posebice pametnim vinogradarstvom. Sudjeluje u nekoliko pilot projekata koji se bave uvođenjem novih tehnologija u poljoprivredu te ima bogato iskustvo u analizi i obradi podataka prikupljenih s proizvodnih površina. Također, ima desetogodišnje iskustvo u pripremi i provedbi projekata digitalizacije i transformacije poslovnih procesa te pripreme i provedbe EU projekta.

Iva Turčin

Stručnjakinja za komunikacije i održivo poslovanje u A1 Hrvatska
Iva Turčin komunikacijama se bavi više od 18 godina, od čega je posljednjih 13 u odjelu Korporativnih komunikacija A1 Hrvatska na poziciji stručnjaka za komunikacije i održivo poslovanje. Njezine glavne odgovornosti su kreiranje komunikacijske strategije i imidža kompanije te branda u javnosti, krizno komuniciranje, organizacija događanja te društveno odgovorno i održivo poslovanje. Pored toga, Iva radi i na EU projektima te je je jedan od voditelja projekata unutar ESG-a, jednim od glavnih strateških ciljeva kompanije. Vodila je i kampanju Net zero za koju je A1 Hrvatska nagrađena nagradom IPRA Awards  – najprestižnijom svjetskom nagradom u području odnosa s javnošću. Iva Turčin diplomirala je na Fakultetu političkih zanosnosti u Zagrebu te potom na istom fakultetu završila i poslijediplomski specijalistički studij Prilagodba Europskoj uniji: upravljanje projektima i korištenje fondova i programa EU. Jedna je od prvih stručnjaka agronomske struke u Republici Hrvatskoj koji se bave pametnom poljoprivredom, a posebice pametnim vinogradarstvom. Sudjeluje u nekoliko pilot projekata koji se bave uvođenjem novih tehnologija u poljoprivredu te ima bogato iskustvo u analizi i obradi podataka prikupljenih s proizvodnih površina. Također, ima desetogodišnje iskustvo u pripremi i provedbi projekata digitalizacije i transformacije poslovnih procesa te pripreme i provedbe EU projekta.

Aida Čuljak

Voditeljica ljudskih potencijala i komunikacija IN2 grupe
Aida Čuljak na poziciji je voditeljice ljudskih potencijala i komunikacija u IN2 grupi i na ovu poziciju dolazi iz MCS-a, članice IN2 grupe. Aida je svoju karijeru u ljudskim resursima započela prije 13 godina u IT-u. Diplomirala je na Fakultetu političkih znanosti, a daljnje stručno usavršavanje je nastavila u smjeru ljudskih potencijala i leadershipa kroz razne certifikate. U poslu vjeruje i živi vrijednosti kao što su osobna i poslovna etičnost, poštovanje suradnika, entuzijazam, strast i predanost zadanim ciljevima. Kod suradnika cijeni otvorenu i iskrenu komunikaciju, strast prema poslu i kreativni način razmišljanja te se trudi u svakoj suradnji naučiti nešto novo. Aida dolazi u IN2 grupu kao pojačanje i potvrda provođenja IN2 strategije – rastemo iznutra.Jedna je od prvih stručnjaka agronomske struke u Republici Hrvatskoj koji se bave pametnom poljoprivredom, a posebice pametnim vinogradarstvom. Sudjeluje u nekoliko pilot projekata koji se bave uvođenjem novih tehnologija u poljoprivredu te ima bogato iskustvo u analizi i obradi podataka prikupljenih s proizvodnih površina. Također, ima desetogodišnje iskustvo u pripremi i provedbi projekata digitalizacije i transformacije poslovnih procesa te pripreme i provedbe EU projekta.

Dubravka Srkulj

Voditeljica marketinških operacija Croatia Osiguranja
Dubravka Srkulj je iznimno iskusna stručnjakinja u području digitalnog marketinga. Unatoč svojoj struci kao psiholog već više od 12 godina posvećuje svoju karijeru usavršavanju u svijetu digitalnog marketinga. Njezin interes za analizu ponašanja potrošača na internetu brzo ju je transformirao u stručnjakinju za Google i Facebook oglašavanje. Dubravkin profesionalni put posebno je orijentiran prema konceptu growth hackinga, što ju je dovelo do izvanrednih rezultata u kampanjama za velike tvrtke poput A1 Hrvatska, Bruketa&Žinić&Grey, Agrokor, Studio Moderna i mnoge druge. Izvanredno iskustvo proširuje u A1 Hrvatska, gdje je radila kao stručnjak za digitalno oglašavanje. Također je bila dio agilnog tima za implementaciju SalesForce alata u području digitalnih kanala promocije i korištenje DMP segmenata za oglašavanje u telekomunikacijama. Trenutno svoju karijeru razvija na funkciji voditeljice marketinga i PR-a u LAQO osiguranju gdje uspješno implementira i prenosi znanje koje u konačnici rezultira odličnim projektima poput uvođenja GPT tehnologije u korisničko iskustvo, kreiranje prvog muzeja osiguranja u metaversu te kreiranje kampanja na nacionalnoj razini za sve komunikacijske kanale.

Nina Šesto

PH.D., CEO and Co-Founder @ MEGI Health | Leading Digital Health Innovations