Monika Majstorović

Direktorica marketinga za privatne korisnike u A1 Hrvatska
Monika Majstorović direktorica je marketinga za privatne korisnike u A1 Hrvatska, a više od 15 godina svoje karijere provela je isključivo u telekom industriji. U A1 Hrvatska odgovorna je za marketing i razvoj rezidencijalnih proizvoda, sadržaj, marketinške komunikacije, korisničko iskustvo, device management, new business, digitalnu prodaju i digitalne platforme. Vjeruje da zaposlenici mogu činiti čuda ako ih se poštuje i pruži im se sloboda da postavljaju vlastite ciljeve, budu aktivan dio organizacije i pri tome imaju snažnu podršku tima.

Natalija Drašković

Consultancy director u Poslovnoj Inteligenciji
Diplomirala je na PMFu, na Matematičkom odsjeku, smjer Poslovna i Financijska matematika. U Poslovnoj inteligenciji aktivno je sudjelovala u radionicama definiranja dizajna rješenja, poslovnih procesa, u projektima razvoja, implementacije i nadogradnje kompleksnih sustava za planiranje i budžetiranje. Danas je Consultancy direktor za planning kompetenciju unutar koje brine o isporukama na projektima, projektnim timovima i najboljim praksama u realizaciji istih. Trenutno pohađa MBA, smjer: e-Leadership, završila je NLP praktičarski trening, te posjeduje certificate za IBM Certified Specialist TM1 10.1. Data Analysis i IBM Certified Developer – Cognos TM1 10.1

Silvija Repić

CEO, Sana delikatese
Silvija Repić odlučila je postati poduzetnica krajem 2013. godine. Nakon što je diplomirala Financije na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu karijeru je započela u Allianz Zagrebu d.d. u segmentu prodaje te edukacije. Nastavila je i vlastitu edukaciju te između ostalog završila Specijalistički studij Upravljanje prodajom/Sales Management te i dalje radila kao trenerica. Osobna ljubav prema hrani, kuhanju, sportu i nutricionizmu te velika znatiželja motivirali su je da zajedno sa svojim ocem hrvatskom tržištu pod markom Sana predstavi nove i inovativne proizvode u segmentu zdrave hrane premium kvalitete. Tvrtak Sana delikatese danas u svom asortimanu ima više od 200 artikala, od sada već poznatih Hummus i Guacamole namaza, veganskih Power sireva, inovativnih priloga, čipsa od jabuke, kesten pirea, premium začina za vrhunsko kulinarsto i sl. Zapošljava 12 ljudi te posluje u Hrvatskoj, Sloveniji, a razvija svoje poslovanje i u Austriji te uskoro u Bosni i Hercegovini.

Ana Škulj

Design Team Lead u Ars Futuri
Diplomirala je na Grafičkom fakultetu u Zagrebu, a svoju je karijeru započela u marketinškoj agenciji u kojoj je provela 4 godine. Nakon toga put je dovodi u Ars Futuru gdje je u zadnjih šest godina napredovala od UX/UI Designera do voditelja drugog najvećeg tima u agenciji. Uživa u mentoriranju i drugim oblicima dijeljenja znanja, ali se uvijek rado vraća izravnom radu na projektima. Za sebe ne voli koristiti izraz “stručnjakinja”, ali se trudi stručno proučavati odnose, iskustva, dizajn i tehnologije.

Josipa Majić Predin

Suosnivačica startupa Revuto
Josipa Majic Predin je suosnivačica startupa Revuto. Zadnjih 10 godina se bavi poduzetništvom u svijetu tehnologija i razvija proizvode koje koriste globalni Fortune 100 klijenti. Predaje na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

dr.sc. Maja Brkljačić

Voditeljica inovacijskog centra Algebra LAB
Maja je velika ljubiteljica digitalnih i svih drugih inovacija. Uz znanstvenu karijeru, koju je gradila na starom i novom kontinentu kroz rad na Institutu za humanističke znanosti u Beču, Freie Universitat u Berlinu, Erich Maria Remarque institute na New York University i Northwestern University u Chicagu, danas s velikom energijom surađuje na projektima uvođenja naprednih digitalnih tehnoloških rješenja u svijet koji nas okružuje. Budnim okom svake godine prati i mentorira inovativne projekte Algebrinih studenata iz područja podatkovne znanosti, programskog inženjerstva i digitalnog marketinga. Surađuje i s hrvatskim kompanijama pomažući im unaprijediti svoje procese i proizvode korištenjem super-cool tehnoloških rješenja. Vodi Algebrin start-up inkubator, najdugovječniju instituciju takve vrste u Hrvatskoj, kroz koji je promarširalo preko 150 timova start-upera, koji ju svaki dan pune novom inspiracijom pokazujući joj uvijek iznova onu bolju Hrvatsku.

Barbara Slade Jagodić

CEO, Slade agencija
Barbara Slade Jagodić već je 20+ godina u svijetu komunikacije: Jedna je od prvih web novinarki, blogerica i social media profesionalaca u Hrvatskoj. Nakon pozicije glavne urednice Jutarnji.hr, sadržajem se nastavila baviti u korporativnom svijetu kao digitalka, sa specijalnom ljubavlju ka content marketingu. Upravo je na tu poziciju došla putem prvog LinkedIn natječaja za posao ikad u Hrvatskoj, a posljednjih godina jedna je od najaktivnijih korisnika ove poslovne mreže, pa ako vam zatrebaju tips & tricks za tu poslovnu mrežu, zapratite je. Danas kao vlasnica male agencije za SEO optimizaciju i content marketing Slade pomaže svima koji žele iskoristiti web i društvene mreže za brendiranje i zaradu. Održava edukacije, ali i nudi usluge online komunikacije.

Belma Gutlić

Voditeljica tima za istraživanje i razvoj, ChainSafe
Belma Gutlić magistra je softverskog inženjerstva sa strašću za nove tehnologije. Još tijekom fakultetskih dana bila je uključena u stvaranje nekoliko startupa. Iskustvo s fullstack razvojem stekla je tijekom fakulteta, a nakon što je diplomirala 2017. godine odlučila je svoj put započeti izgradnjom vlastite tvrtke – NodeFactory, za razvoj decentraliziranih aplikacija, infrastrukture, protokola i alata za web3. Prije godinu dana, Belma je napravila svoj prvi exit akvizicijom kanadske tvrtke ChainSafe. Sada radi kao voditeljica tima za istraživanje i razvoj.

Jasmina Puškarić

Head of People & Culture, Lemax
Jasmina Puškarić više od 15 godina radi u području ljudskih potencijala kamo ju je dovela želja da radi s ljudima i podržava ih u njihovom rastu te rastu poslovanja organizacije. Nakon završenog studija psihologije, te više od osam godina u internacionalnim sustavima, korporacijama, život ju je odveo u malu IT firmu s velikim ambicijama. Posljednjih sedam godina, ima priliku voditi People&Culture odjel u hrvatskoj IT tvrtki Lemax. “U Lemaxu transformiramo travel industriju na globalnom tržištu automatizirajući poslovne procese putničkih agencija i turoperatora s našim cjelovitim softverskim rješenjem. Time agencijama omogućavamo da usredotoče na ono zbog čega postoje, a to je pružanje jedinstvenih iskustava svima nama kao putnicima.”

Magda Milas

President @ Alice in Blockchains & Fintech expert @ A1 Hrvatska
Magda Milas predsjednica je i suosnivačica udruge “Alice in Blockchains”. Diplomirala je marketing na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, nakon čega je iskustvo stjecala radom u Erste banci u dijelu sektora gospodarstva, upravljanja novčanim sredstvima, radu s europskim razvojnim bankama te financiranju izvoza i trgovine, kao i s radom s internacionalnim nerezidentnim korporativnim klijentima. Nakon rada u banci, radno iskustvo nastavila je u jednom od najvećih hrvatskih fintecha – Electrocoinu. U Electrocoinu je bila zadužena za razvoj poslovanja te je sudjelovala na projektima integracije kriptovaluta kao načina plaćanja kroz niz online trgovina, kroz lanac benzinskih postaja diljem Hrvatske – Tifona, webshop hrvatskog retail lanca Konzuma, LAQO digitalnog osiguranja Crooatia osiguranja, kao i na projektu uvođenja kupoprodaje u 55 poslovnica Hrvatske pošte. Trenutno razvija fintech područje u jednom od najvećih hrvatskih telekoma – A1. U slobodno vrijeme bavi se ronjenjem te posjeduje privatnu pilotsku dozvolu za letenje jednomotornih propeleraca. Majka je djevojčice od 5 godina.

Tanja Džido

Savjetnica za osobni brending i LinkedIn
Tanja Džido, MBA, savjetnica je za osobni brending i LinkedIn marketing, osnivačica platforme Shhhefica i pokretačica prve konferencije koja promovira ženske vještine vodstva, The Art of Feminine Leadership. 2019. dobila je međunarodno priznanje Female Role Model of The Year na Central European StartUp Awards kao i prestižnu stipendiju Američke vlade za mlade poduzetnike u okviru koje je provela jesen 2019. u Chicagu i Washingtonu. U pet godina poduzetništva radila je kao savjetnica za više od 80 klijenata, a na svojim je događanjima okupila više od 2000 ljudi. Autorica je knjige Budi Shhhefica svog života koji se i 3 godine nakon izdavanja uspješno prodaje. Aktivni je promotor LinkedIn platforme za umrežavanje gdje ima 17 tisuća vrijednih konekcija te se globalno nalazi među 1% najaktivnijih korisnika u industriji. Posao s ovom ciljnom skupinom smatra izuzetno izazovnim, a svaki klijent i svaki projekt nude neko novo životno i radno iskustvo koje ju obogaćuje

Sanja Petračić

Ovlašteni revizor
Sanja Petračić je ovlašteni revizor s dugogodišnjim iskustvom u reviziji i savjetovanju u financijskom sektoru u Hrvatskoj i s međunarodnim iskustvom u Sjedinjenim Američkim Državama. Tijekom karijere stekla je ACCA i CPA certifikate i završila MBA studij, gdje je i porastao njezin interes za fintech svijetu u kojem je stekla i konkretno radno iskustvo kroz rad u jednoj od najzrelijih fintech kompanija u Hrvatskoj. Uz kontinuiranu edukaciju i predani rad, Sanja kroz cijelu karijeru drzi i razne edukacije kolegama i financijskim profesionalcima. Kada ne radi ili ne educira sebe ili kolege, Sanja se igra sa svoje dvoje djece i jedva čeka da odrastu da se idu skupa skijati, fino jesti i uživati u dobrim vinima :).

Ana Šuto

Corporate Privacy Manager - Infobip
Pravni stručnjak s više od 10 godina radnog iskustva kao korporativni pravnik u područjima informacijskih i komunikacijskih tehnologija, s fokusom na zaštitu osobnih podataka. U Infobipu je član tima koji je odgovoran za vođenje i implementaciju globalnog privacy programa s naglaskom na analizu utjecaja suvremenih tehnologija na privatnost, te dizajniranje i implementaciju proizvoda i usluga prema globalnim privacy zahtjevima. Također, odgovorna je za pitanja zaštite osobnih podataka u kontekstu spajanja i pripajanja društava. Edukacija i certifikati: CIPP/M, WIPO Academy, General Course on Intellectual Property , Project Management for EU Funded Projects, Zagreb, Croatia ALGEBRA

Danijela Perica

Corporate Privacy Manager - Infobip
Danijela je pravni stručnjak s višegodišnjim radnim iskustvom u području zaštite osobnih podataka. U Infobipu je član tima koji je odgovoran za vođenje i implementaciju globalne strategije i privacy programa, te je voditelj niza različitih globalnih projekata s područja privatnosti i zaštite osobnih podataka. Nakon završenog Pravnog fakulteta u Zagrebu te Specijalističkog studija na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu radno iskustvo stjecala je odvjetništvu, a nakon toga kao korporativni pravnik u telekom i IT industriji. Posljednjih 8 godina specijalizirala se za zaštitu osobnih podataka. Članica je International Association of Privacy Professionals (IAPP) pri kojoj je certificirana s CIPP/E certifikatom.