Liana Keserić

Predsjednica Uprave Raiffeisenbank Austria

Liana je dio Raiffeisen banke u Hrvatskoj 20 godina, a predsjednica Uprave je od 2020. Svakodnevnicu vidi kao priliku da ljudima približi bankarstvo i financije. IT je u njezinoj DNK i u digitalnom dobu u kojem živimo, ona je na misiji iskoristiti ga u potpunosti, dati Raiffeisen banci glas koji ljudi razumiju, glas jednostavnosti, jasnoće i povjerenja.

Antonia Kujundžić Velimirović

Direktorica upravljanja mrežom i IT uslugama u A1 Hrvatska

Antonia Kujundžić Velimirović je direktorica upravljanja mrežom i IT uslugama u A1 Hrvatska.

Diplomirala je elektrotehniku na zagrebačkom FER-u, a svoju je bogatu karijeru u IT sektoru započela 2003. u CARNetu radeći na projektima vezanim privatnu mrežu hrvatske akademske i znanstveno-istraživačke zajednice. Od 2006. radi u tadašnjem Vipnetu na pozicijama upravljanja transportnom mrežom i korporativnom sigurnosti, a od 2016 g. preuzima visoko odgovornu poziciju za upravljanje mrežom i IT infrastrukturom.

Ivana Conjar

Poslovni psiholog

Ivana je poslovni psiholog s dugogodišnjim iskustvom u vođenju MBA programa te programa cjeloživotnog obrazovanja za lidere. Kroz svoje programe i praksu podrška je pojedincima i organizacijama u osvještavanju da se “rad na sebi” ne događa samo u slobodno vrijeme, u joga dvorani i na Himalaji, nego upravo tamo gdje provodimo najviše vremena – na poslu. Stoga vrijedi pronaći posao na kojeg želimo dovesti cijelog sebe. Karijeru u poslovnom obrazovanju započela je 2006. kao voditeljica selekcije i upisa MBA programa pri Cotrugli Business School. 2016. pridružila se e-Leadership MBA studija na Visokom učilištu Algebra kao voditeljica poslovnog razvoja i jedan od arhitekata programa u suradnji s predavačkim timom jedne od najboljih poslovnih škola u svijetu – Kelley School of Business. Od 2020. fukus suzuje na custom-made programe primjenjujući znanja iz poslovne psihologije kako bi pojedincima i organizacijama pomogla definirati svrhu poslovanja („rethinking your why“). Diplomirala je komunikacije na Sveučilištu East-West u Chicagu, SAD, MBA na Cotrugli Business School, te MSc poslovne psihologije na Sveučilištu East London u Londonu, UK. Certificirani je Design Thinking facilitator. Kada nije posvećena edukaciji lidera, posvećena je učenju, meditaciji i planinarenju. Od mnogobrojnih uspona, najdraži joj je uspon na Thorung La u nepalskim Himalajama.

Nikolina Dizdar Čehulić

Članica uprave i glavna financijska direktorica, Pliva Hrvatska

U PLIVI Hrvatska d.o.o. Nikolina Dizdar Čehulić članica je Uprave zadužena za financije te Glavni financijski direktor. Nikolina je diplomirala na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a 2000. započinje profesionalnu karijeru u tvrtci Arthur Andersen, te revizorsku karijeru nastavlja 2002. godine u kompaniji Ernst & Young. PLIVI d.d. pridružila se 2004. godine na mjestu Višeg financijskog analitičara za planiranje i upravljanje učinkom Grupe nakon čega napreduje na poziciju direktora Planiranja i upravljanje rezultatom Grupe, a 2007. je imenovana na poziciju Direktora Kontrolinga Grupe. Dvije godine kasnije 2009. preuzima funkciju direktora Financija i računovodstva, Teva Europa, u Tevinom europskom sjedištu u Utrechtu. 2010. vraća se u Hrvatsku i nastavlja karijeru u kompaniji General Electric GBS na poziciji Regionalnog voditelja za Jugoistočnu Europu.
2013. godine ponovno se pridružuje PLIVINOM timu, na funkciji Glavnog financijskog direktora i člana Uprave zaduženog za Financije. Gđa Dizdar Čehulić je ovlašteni revizor i član Udruge ovlaštenih i certificiranih revizora u Velikoj Britaniji (FCCA), a 2014. završila je Executive MBA studij na međunarodnoj poslovnoj školi Cotrugli Business School.

Tanja Džido

Personal Branding & LinkedIn Coach, Digital Strategist, Founder of Shhhefica & The Art of Feminine Leadership

Tanja Džido, MBA, specijalistica je digitalnog marketinga i osobnog brendinga, osnivačica platforme Shhhefica i pokretačica prve konferencije u regiji koja promiče ženske vještine vodstva, The Art of Feminine Leadership. 2019. dobila je međunarodno priznanje Female Role Model of The Year na Central European StartUp Awards kao i prestižnu stipendiju Američke vlade za mlade poduzetnike u okviru koje je provela jesen 2019. u Chicagu i Washingtonu. U četiri i pol godine poduzetništva radila je kao savjetnica za više od 50 klijenata, a na svojim je događanjima okupila više od 1500 ljudi. Danas je mentorica na tri međunarodna mentorska programa u kojima je cilj osnažiti mlade ljude za izazove na prvim radnim mjestima i izgradnji karijere. Aktivni je promotor LinkedIn platforme za umrežavanje gdje ima preko 14 tisuća vrijednih konekcija te se nalazi među 1% najaktivnijih korisnika u industriji. 

Snježana Šlabek

direktorica Akademije u Cognite AS (Norway) i ekspert za gejmifikaciju

Snježana Šlabek, stručnjakinja je iz područja gejmifikacije. Za svoja postignuća u struci dobitnica je više inozemnih i domaćih nagrada za inicijative koje su uključivale gejmifikaciju kao bitan element sustava za učenje i inoviranje.

U svojoj poslovnoj praksi radila je kao voditeljica upravljanja znanjem i inovacijama u Podravci d.d., pokrenula svoju firmu, te surađuje s nizom poslovnih skola i sveučilišta. U svojoj privatnoj praksi pomaze kompanijama u osmisljavanju gejmifikacijske strategije u razlicitim podrucjima. U posljednje dvije godine zivi i radi u Oslu, gdje radi kao direktorica akademije najvece skandinavske kompanije za razvoj umjetne inteligencije u industriji, Cognite AS. Kroz svoj radni vijek stekla je niz dodatnih certifikata i specijalizacija u struci; certificirani je trener, knowledge manager, project manager, NLP i design thinking praktičar.

Dvije godine zaredom nalazila se na britanskoj „Movers and shakers“ listi kao jedna od 100 svjetski najutjecajnih osoba iz područja digitalnog učenja i upravljanja znanjem, prema izboru www.elearningindustry.com (2017) and Training Press Release (UK, 2016). Za projekte iz područja upravljanja znanjem, idejama i inovacijama dva puta osvojila je nagradu “Najbolje HR prakse”. Gejmifikacija predstavlja njezinu strast i posao istovremeno, te je upravo na tu temu održala i TEDx predavanje.

Sanja Svilokos

izvršna direktorica Sektora gospodarstva, poslovnih i prostornih informacijskih sustava, IN2 Grupa

Sanja je Izvršna direktorica u IN2 Grupi zadužena za poslovnu jedincu gospodarstva i razvoj poslovnih i prostornih informacijskih sustava. U tvrtki IGEA je članica Uprave uz što je je na razini grupe direktno nadležna i za tvrtke Pardus, SVAM Plus, IN2 Beograd i dio tima gospodarstva u IN2 Zagreb. 

Sanja je diplomirala na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, gdje je i magistrirala na 2003. godine. 

Cijelu svoju dosadašnju karijeru provela je u tehnološkim kompanijama gdje se razvijala na inženjerskim stručnim poslovima, kroz vođenje projekata, pa sve do upravljačkih pozicija. Prva upravljačka iskustva je stekla u Hrvatskom Telekomu, u vrlo dinamičnom globalnom okruženju kroz više menadžerskih pozicija. Bila je direktorica i u području tehnološkog razvoja, ali i direktnog poslovanja s korisnicima. Iz Hrvatskog Telekoma odlazi na poziciju  COO za strateško i operativno vođenje u  digitalnu  agenciju web.burza, danas Human. U IN2 Grupi Sanja je od 2017 gdje je prvo bila zadužena za istraživanje i razvoj novih digitalnih rješenja.  Aktivno sudjeluje u još jednoj transformaciji tvrtke nakon preuzimanja od strane kanadske grupacije Constellation Software Inc. te preuzima poziciju Izvršne direktorice na razini Grupe. Radi na širenju poslovanja i rastu IN2 Grupe uključujući i akviziciju nove tvrtke SVAM Plus 2021 godine.  

Sanja je gradila karijeru prihvaćajući nove prilike koje su se stvarale bilo u globalnim kompanijama ili u novim inovativnim područjima slijedeći svoju strast za spoj tehnologije i rada s ljudima. Bila je mentor brojnim mladim kolegama i kolegicama, razvijala timove, kreirala strategije poslovanja i stekla, ne samo cijeli niz izvanrednih suradnika, nego i mnogo prijatelja.

Marina Grljušić

Demand generation Lead at Lemax , Voditeljica akvizicije novih poslovnih prilika u Lemaxu

Marina je voditeljica akvizicije novih poslovnih prilika u firmi Lemax, proizvođaču software-a za turističke agencije, firmi koja svoje klijenta ima na svih 6 kontinenata.

Marina je diplomirala turizam na Ekonomskom fakultetu u Splitu, ali jako brzo ulazi u svijet tehnologije.
Svoju profesionalnu karijeru je započela u start -up svijetu u firmi Include, proizvođaču prve pametne klupe u Europi, kao voditeljica prodaje.
Include je u prve 4 godine poslovanja plasirao svoje proizvode u više od 50 država te je osvojio nagradu Deloitte Technology kao “The fastest growing company of Central Europe” in Rising Stars category uz ostvareni rast od 1950% u 3 godine poslovanja.

2020. počinje raditi u Lemaxu, gdje spaja svoje 2 strasti turizam i tehnologiju te koristeći prethodno stečeno znanje na leadership funkcijama, prodaji, marketingu i event managementu vodi tim koji je zadužen za akviziciju novih klijentata.

Marina je uvijek sudjelovala u volonterskim aktivnostima, te je željela s drugima podjeliti stečeno znanje. Također je uvijek na umu imala sve probleme s kojima se srela na početku svoje karijere u start-up svijetu kad nemaš iskustva i jako ti je potreban mentor tako je uz još 3 kolegice, Lorom Pleško, Natašom Kapov te Andreom Knez Karačić pokrenula inicijativu Mentoring Byte kojoj je cilj izgraditi društvo koje nesebično dijeli svoje znanje i iskustvo. Zamisao mentoring programa je pomoći ljudima unutar IT-ja napredovati u karijeri ili je promjeniti te brže doći do svog cilja uz pomoć nekoga tko je prošao slično iskustvo.

Lora Pleško

CEO at Machinery, software development agency

Lora je osnivačica male agencije za razvoj softvera po narudžbi. U IT-u je više od 13 godina i tijekom svog rada surađivala je sa svim pozicijama u tom miljeu, a sama je radila kao tester, dizajner, UX researcher te voditeljica projekata za što ima i PMP certifikat. 

 

Kao osoba koja vodi IT firmu i ima pregled presjeka svih uloga uključenih u kako vođenje poslovanja tako i razvoj proizvoda i softvera, svjesna je koliko različitih pozicija se tu krije. Preklapanje mnogih od tih uloga IT struku čini jednom od rjeđih u kojoj ispreplitanje pozicija omogućava i lakše kretanje između njih. 

 

S time na umu, Lora je uz još 3 kolegice, Marinom Grljušić, Natašom Kapov te Andreom Knez Karačić pokrenula inicijativu Mentoring Byte kojoj je cilj izgraditi društvo koje nesebično dijeli svoje znanje i iskustvo. Zamisao mentoring programa je pomoći ljudima unutar IT-ja napredovati u karijeri ili je promjeniti te brže doći do svog cilja uz pomoć nekoga tko je prošao slično iskustvo. Zašto je imati mentora pravo blago, a još više, zašto je bitno imati mentora kroz cijeli život jer naše učenje nikada ne staje, možete čuti u ovom predavanju.

Ida Pandur

Voditeljica odjela za korisničko iskustvo i digital u EY Hrvatska

Ida je stručnjakinja za marketing i digital sa preko 12 godina iskustva u industriji radeći u lokalnim malim startupovima, međunarodnim agencijama, svojoj vlastitoj firmi te globalnoj big 4 korporaciji. Trenutno je na poziciji voditeljice odjela za Korisničko iskustvo, marketing i digital u EY-u Hrvatska unutar kojeg klijentima na našem i stranim tržištima pomaže u definiranju, dizajnu i provedbi cijele ili elemenata digitalizacije. Iza sebe ima nekoliko stotina projekata i rad s malim i velikim poduzećima kao i javnim sektorom u Hrvatskoj i inozemstvu. Njena omiljena stvar je povezati marketing, tehnologiju i organizacijske modele u smislenu efikasnu cjelinu, a imajući u vidu eksponencijalni rast očekivanja potrošača i decentralizaciju moću u svim sektorima. Radi na uvođenju vodećih praksi svjetskih kompanija na hrvatsko tržište i pomoći našim poduzećima da lakše izađu na vanjska tržišta. 

Karijeru je nakon studija Marketinga na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu započela u jednoj od prvih digitalnih agencija u regiji (iSTUDIO, današnji Degordian) gdje je došla do pozicije Potpredsjednice za vanjske odnose (klijenti, javnost). Nakon toga osnovala je svoju vlastitu digitalnu agenciju ENTG koja je bila hibrid između kreativne, digitalne i strateške kompanije, a koja je bila i u joint-venture suradnji sa kreativnom agencijom GREY gdje je Ida imala i dodatnu ulogu digitalne direktorice. EY-u se pridružila akvizicijom tima i  biznisa s postojećim klijentima. 

Živi na dvije adrese: Hrvatska – Austrija. U slobodno vrijeme trenira, planinari, gleda omiljene Netflix serije, investira u nove projekte u području turizma, te kriptovalute.

Mirela Đuran

Voditeljica Odjela za mikro poduzetnike u HBOR-u

Mirela ima 50 godina životnog iskustva te preko 25 godina radnog iskustva u investicijskom bankarstvu u radu s mikro i malim poduzetnicima. U HBOR-u gotovo 6 godina vodi Odjel za mikro poduzetnike u kojem se bavi i posebnim ciljnim skupinama kao što su mladi poduzetnici, poduzetnici – početnici i žene poduzetnice.

Posao s ovom ciljnom skupinom smatra izuzetno izazovnim, a svaki klijent i svaki projekt nude neko novo životno i radno iskustvo koje ju obogaćuje